Stará návštěvní kniha

Odpovědět
ok5aja
Administrátor fóra

Stará návštěvní kniha

Příspěvek od ok5aja » úte 05. lis 2019 8:07:22

Láďa OK1LO E-mail
Ahoj Vojto,

z odkazu na bazaru jsem se dostal na Tvé stránky. Máš je pěkně udělané. Na svém 2nd QTH v Javorníku u Čerčan jsem začal také budovat vysílací pracoviště. Zatím zde mám 12m příhradový stožár s el. vozíkem a nahoře také starší DHF 6 co jsem koupil z druhé ruky. Zatím mě zlobí vyladění 20m a 40m. Plánuji zde také osadit meteo stanici - kouknu na webu na tu "Tvoji". Moc držím palce v dalším budování.

Ahoj Láďa OK1LO

OK5AJA reaguje:13.8.2018 (15:07)X
Ahoj Láďo, taky držím palce ať se ti daří.

20.8.2017 (19:15) Odpovědět # XPepa E-mail
http://https://www.qrz.com/db/OK2JE
Ahoj Vojto !

Gratuluji ke Tvé nové meteorce a přeji spoustu zajímavých dat.

Pepa - OK2JE

OK5AJA reaguje:3.9.2017 (13:04)X
Děkuji

10.11.2016 (21:28) Odpovědět # XJirka 2IT E-mail
http://ok2it.com:8080/
Super stavba RDM12.

Casem pripravuji podobnou akci...zaklady na stozar staly drive nez na dum :-D

Hodne zdaru a radosti, s touto vyskou jsou jiz uhly jedna radost i na 40m :))

73

6.6.2016 (22:54) Odpovědět # XMichal - OK9DMR E-mail
http://www.ok9dmr.mypage.cz
Ahoj Vojto,

Sledoval na internetu videa Portal Youtube začalo mně to více zajímat o stožáry vysílače jako skoro např TV a Rádia a Ham a všechny smyslu jak vysoko tak je lepší na DX!

Posílám pozdrav do Prahy Michal OK9DMR 73!

OK5AJA reaguje:17.6.2016 (11:55)X
Ahoj Martine, tak to jsme na tom stejně čím vyšší stožár tím lepší.

17.5.2016 (08:29) Odpovědět # XMartin OK1JMA E-mail
Ahoj Vojto,

zaujal mě Tvůj ANTENNA SAFE BOX 2014.

Můžeš mi prozradit co a jak máš řešeno vevnitř? Stačí třeba fotka. ;-)

Máš super web, moc Ti fandím. Díky. 73! Martin

OK5AJA reaguje:17.5.2016 (13:48)X
Ahoj Martine, SAFE BOX funguje na 100% protože tři dny po jeho instalaci jsem dostal do stožáru zásah přímým bleskem a všechny rádia kompletně přežili bez jediného problému. A to jsem ani nemusel Kenwooda odnášet a balit do peřin. Pošlu ti fotku na tvůj email.

19.4.2016 (22:45) Odpovědět # XJura Kravsko E-mail
Zdravím, Jura , náhodou jsem zakopl na youtube o videa ze stavby RDM-ka , musím uznat že je to řádnej stožár , ale co hůř , zalíbil se ženě!!! (beze srandy) ta se ve vteřiňe rozhodla že dvacetimetrovej magirus je málo a že výsuvné příhradové monstrum bude moc pěkný solitare do našeho dvorku , brutální ?! Jenže ona je prosťe rozhodnutá a taťko pracuj!! No tak já chudák škudlím na takový nádherný stožárek. Vzhledem k legislativní složitosti ,jímá mě panika , nutnost stavebního povolení a spousty dalších nedořešených maličkostí ,jako třeba že se ke mě nedostane jeřáb mi ubírá chuť do toho jít ,naštěstí se mi povedlo přesvědčit manželku že do stožáru za několik desítek tisíc korun se bude investovat nejdříve až po té co si uďeláme zkoušky(OK) .....no jak je viďet ,nemám to jednoduchy ,ale co by člověk neuďelal pro tak krásný koníček a rodinné blaho.

S pozdravem Jura

Ps. Parádní práce......

OK5AJA reaguje:15.5.2016 (19:17)X
Ahoj Juro,

no koukám že máš manželku, kterou by chtěl každý radioamatér. Nějaké povolení na RDMku, vůbec neřeš a jeřáb taky není vůbec na RDM-12 potřeba. Jen tak dál. Kdyby jsi chtěl s něčím poradit, tak se kdykoliv ozvi.

7.3.2016 (22:34) Odpovědět # XLibor OK1XLL E-mail
Ahoj Vojto. Po 20 letech jsem se vrátil na pásma, obnovil jsem si koncesi a sbírám informace. Bohužel mí učitelé a parťáci z OK1KAM (Liberec) již většinou nejsou mezi námi, a tak brouzdám po netu. U Tvých stránek jsem strávil mnoho hodin, Band plán mě nesmírně poučil a i ostatní informace mi pomohly vrátit se celkem obstojně na startovní čáru . Jsem dosluhující člen Horské služby z Jizerek a mým prvním cílem na pásmech je získání diplomu Kopce ČR, protože na kopcích jsem doma. Pevně věřím, že mezi mými prvními QSO bude Tvoje značka. Opravdu by mě to moc potěšilo. Zjevně víš, co chceš a jdeš za tím. Držím Ti palce a moc fandím. Libor

OK5AJA reaguje:8.3.2016 (14:22)X
Ahoj Libore, jsem rád že se ti stránky líbí. Držím palce k návratu na pásma a budu se těšit na spojení.

Odpovědět